Νέα
Η "ΚΡΕΜΑΛΗΣ-Δικηγορική Εταιρεία" ως Εθνικός Εμπειρογνώμον στο πρόγραμμα FreSsco | Εκτύπωση |
Τρίτη, 20 Δεκέμβριος 2016 14:45

Σχετική εικόναTo FreSsco (Free movement of workers and Social security coordination) αποτελεί δίκτυο ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων στα πεδία της ελεύθερης κυκλοφορίας των εργαζομένων και του συντονισμού των κοινωνικοασφαλιστικών συστημάτων των κρατών-μελών της Ε.Ε.

Το δίκτυο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και συντονίζεται από το Πανεπιστήμιο της Γάνδης.

Η «ΚΡΕΜΑΛΗΣ-Δικηγορική Εταιρεία» αποτελεί ένα από τα μέλη του δικτύου, εκπροσωπώντας, κατ’ αποκλειστικότητα, την Ελλάδα σε θέματα ευρωπαϊκής κοινωνικής ασφάλισης και συντονισμού των κοινωνικοασφαλιστικών συστημάτων.

Περισσότερα...
 
Νέος Τρόπος Υπολογισμού Συντάξεων-Εφάπαξ. Υπολογισμός Σύνταξης. ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ.  | Εκτύπωση |
Τρίτη, 29 Νοέμβριος 2016 14:17

 

Μετά την επίσημη δημοσίευση στο ΦΕΚ του Ν. 4387/2016, τόσο οι «παλαιοί» (από 01/01/2019), όσο και οι «νέοι» (από 12/05/2016) συνταξιούχοι, προβληματίζονται όχι μόνο για τον τρόπο θεμελίωσης του συνταξιοδοτικού τους δικαιώματος, αλλά κυρίως για το ύψος της νέας σύνταξής τους, καθώς και του εφάπαξ βοηθήματός τους. 

Περισσότερα...
 
Νέα δεδομένα στις συντάξεις χηρείας | Εκτύπωση |
Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2016 18:20

Αποτέλεσμα εικόνας για συντάξεις χηρείαςΡιζικές αλλαγές φέρνει ο νέος ασφαλιστικός νόμος 4387/2016 στo καθεστώς απονομής συντάξεων χηρείας. Ειδικές ρυθμίσεις προβλέπονται για τη χορήγηση συντάξεων για έγγαμους, για διαζευγμένους αλλά και για το χρόνο που χάνεται το συγκεκριμένο δικαίωμα. Ειδικότερα:

Περισσότερα...
 
Employment Law Conference: Ενημέρωση, προβληματισμός, προτάσεις και απαντήσεις σε φλέγοντα ζητήματα | Εκτύπωση |
Παρασκευή, 18 Νοέμβριος 2016 16:39

Αποτέλεσμα εικόνας για Employment Law Conference boussiasΤα θέματα που σχετίζονται με το νέο κοινωνικοασφαλιστικό πλαίσιο και το εργατικό δίκαιο βρέθηκαν στο επίκεντρο του διαλόγου μεταξύ επιφανών νομικών, θεσμικών εκπροσώπων αλλά και στελεχών της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού στο συνέδριο «Employment Law Conference: Η επόμενη μέρα», το οποίο διοργανώθηκε από το HR Professional της Boussias Communications σε συνεργασία με την Κρεμαλής Δικηγορική Εταιρεία.

Περισσότερα...
 
The Legal 500 EMEA – (2016 Edition). Η ΚΡΕΜΑΛΗΣ Δικηγορική Εταιρεία συνιστάται ως ‘Top Legal Expertise’ | Εκτύπωση |
Τρίτη, 15 Νοέμβριος 2016 14:54

Αποτέλεσμα εικόνας για Top Legal ExpertiseΗ ΚΡΕΜΑΛΗΣ Δικηγορική Εταιρεία για ακόμη μία χρονιά κατετάγη από το Legal 500 EMEA- (2016 Edition) ως ένα από τα κορυφαία γραφεία επίλεκτων νομικών υπηρεσιών (Boutique) στην Ελλάδα,  στον τομέα του Εργατικού Δικαίου. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επισκεφθείτε τον  σύνδεσμο

Περισσότερα...
 


Σελίδα 1 από 35