Η "ΚΡΕΜΑΛΗΣ - Δικηγορική Εταιρεία" - Aποκλειστικό για την Ελλάδα μέλος της Παγκόσμιας Ένωσης Δικηγορικών Γραφείων Ius Laboris

Η ένωση Ius Laboris αποτελεί ένα παγκόσμιο δίκτυο ηγετικών δικηγορικών γραφείων στο χώρο του εργατικού δικαίου και δικαίου κοινωνικής ασφάλειας. Με περισσότερους από 1.400 δικηγόρους – σε 160 πόλεις – τόσο στην Ευρώπη, όσο και στη Βόρεια και Νότια Αμερική και συνεργαζόμενα γραφεία σε όλο τον κόσμο, η ένωση ius laboris συνιστά τη μεγαλύτερη ομάδα ανεξάρτητων δικηγόρων, εξειδικευμένων σε αυτούς τους τομείς.

Από τον Ιανουάριο του 2001, η ένωση, το πρώτο δίκτυο του είδους της, αξιοποιώντας τη διεθνή τεχνογνωσία των μελών της, παρέχει εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες στους τομείς του εργατικού και ασφαλιστικού δικαίου, των επαγγελματικών παροχών και συντάξεων, των επαγγελματικών συστημάτων ασφάλισης, του ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου κοινωνικής ασφάλειας, του εμπορικού και εταιρικού δικαίου σε μεγάλες επιχειρήσεις, καθώς και σε ιδιώτες.

Το Ius Laboris δρα ως αυτόνομος μη κερδοσκοπικός συνεταιρισμός κατά το βελγικό δίκαιο και εδρεύει στις Βρυξέλλες. Η ιδέα του οριζόντιου δικτύου δικηγορικών γραφείων αποτελεί μοναδική σύλληψη συνεργασίας των δικηγορικών εταιρειών–μελών κάτω από μια ενιαία ταυτότητα, διασφαλίζοντας παράλληλα την ανεξαρτησία τους.

Προς το σκοπό αυτό, παρέχονται πρόσθετες εγγυήσεις ποιοτικού ελέγχου για τη διεθνή και ευρωπαϊκή δικηγορική δράση. Δεν είναι τυχαίο ότι το Ius Laboris με 24% περισσότερους εγγεγραμμένους δικηγόρους ανθρωπίνων πόρων από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή του (πηγή: Chambers Global Guide 2014), σε 10% περισσότερες χώρες (πηγή: Legal 500, Ιούλιος 2014), συγκεντρώνει περισσότερα ηγετικά δικηγορικά γραφεία από  οποιοδήποτε άλλο δίκτυο παροχής νομικών υπηρεσιών ανθρωπίνων πόρων. 

 

 

 

280 Boulevard du Souverain,

1160 Brussels, Belgium

+32 2 895 45 21

www.iuslaboris.com | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Follow Us

Join the discussion on social media.