Αίτηση συνεργασίας για καριέρα στην ΚΡΕΜΑΛΗΣ-Δικηγορική Εταιρεία

Στην ΚΡΕΜΑΛΗΣ-Δικηγορική Εταιρεία ενδιαφερόμαστε για νέους επαγγελματίες με σημαντικούς τίτλους σπουδών και γνώστες ξένων γλωσσών, που να διακρίνονται για την ακεραιότητα, το δυναμισμό, το δημιουργικό τους πνεύμα, τη διάθεση για μάθηση και την ικανότητά τους να συνεργάζονται σε ομάδες. Δεχόμαστε αιτήσεις συνεργασίας από απόφοιτους νομικών σχολών, δικηγόρους και υπαλλήλους δικηγορικού γραφείου.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να αποστέλλετε βιογραφικό σημείωμα  στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Για Άμεση Πρόσληψη!

 

1. Δικηγόρος με ειδίκευση στο  Ασφαλιστικό Δίκαιο

Επιθυμούμε την πρόσληψη Δικηγόρου με εξειδίκευση στο  Ασφαλιστικό Δίκαιο με τουλάχιστον 3 χρόνια σχετική εμπειρία και άριστη γνώση αγγλικών για εσωτερική συνεργασία. Απόφοιτοι του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών "Δημόσιο Δίκαιο/Δημόσιες Πολιτικές" θα προτιμηθούν. 

Προσφέρουμε ευκαιρίες συνεχούς κατάρτισης, ελκυστικές προοπτικές σταδιοδρομίας και ένα δυναμικό και φιλικό περιβάλλον για άτομα που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν μια καριέρα με ανοδική πορεία στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. 

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την  ένδειξη "Α_ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ”. Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια. 

 

2. Δικηγόρος με ειδίκευση στο  Εργατικό Δίκαιο

Επιθυμούμε την πρόσληψη Δικηγόρου με εξειδίκευση στο  Εργατικό Δίκαιο με τουλάχιστον 3 χρόνια σχετική εμπειρία και άριστη γνώση αγγλικών για εσωτερική συνεργασία. Απόφοιτοι του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών "Εργατικό Δίκαιο" θα προτιμηθούν. 

Προσφέρουμε ευκαιρίες συνεχούς κατάρτισης, ελκυστικές προοπτικές σταδιοδρομίας και ένα δυναμικό και φιλικό περιβάλλον για άτομα που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν μια καριέρα με ανοδική πορεία στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. 

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την  ένδειξη "Ε_ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ”. Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια. 

 

3. Ασκούμενος/η Δικηγόρος

Επιθυμούμε την πρόσληψη  ασκούμενου/η δικηγόρου με προοπτική μελλοντικής συνεργασίας. Απαραίτητα προσόντα: Πτυχίο Νομικής, άριστη γνώση Αγγλικής Γλώσσας, άριστη γνώση και χρήση Microsoft Office. Η πολύ καλή γνώση Γερμανικής γλώσσας, η κατοχή ή η συμμετοχή σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα (εργατικό ή δημόσιο δίκαιο), θα συνεκτιμηθούν ιδιαιτέρως.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την  ένδειξη "Πρακτική”. Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.