Εκδηλώσεις
Εργασιακά και ασφαλιστικά κίνητρα για την επιχειρηματική ανάπτυξη - Άρθρο του ομ. Καθ. Κωνσταντίνου Δ. Κρεμαλή στην huffpost.gr | Εκτύπωση |

"Η επιχειρηματική ανάπτυξη δεν ταυτίζεται μόνο με την αύξηση της παραγωγικότητας, αλλά και με ένα υψηλότερο βαθμό ατομικής ικανοποίησης, όταν αυτή δεν μπορεί να μεταφράζεται σε μισθολογικές παροχές".

Περισσότερα...
 
Εξειδικευμένο σεμινάριο νομικής ενημέρωσης σε ασφαλιστικά και εργασιακά για τον Πολιτισμό | Εκτύπωση |

Ο ομ. καθηγητή Δρ. Κωνσταντίνου Δ. Κρεμαλής, Διαχειριστής Εταίρος της Κρεμαλής-Δικηγορική Εταιρεία και Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικών και Εργασιακών Θεμάτων του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου σε συνεργασία με την κ. Ζωζώ Λιδωρίκη Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτισμού του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, έχουν προγραμματίσει τη διεξαγωγή Νομικής Ενημέρωσης σε Ασφαλιστικά και Εργασιακά Θέματα, αποκλειστικά για φορείς Πολιτισμού.

Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου (Λεωφόρος Μεσογείων 109-111 – Πολιτεία Business Center, δίπλα στο «Ερρίκος Ντυνάν») την Τρίτη 20 Ιουνίου από τις 15:00 έως τις 18:00. Η είσοδος στο σεμινάριο-συζήτηση είναι ελεύθερη, με απαραίτητη προηγούμενη εγγραφή των ενδιαφερομένων. Σημειώνεται δε, ότι λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες 

 
Συνέντευξη του ομ. Καθηγητή Δρ. Κωνσταντίνου Δ. Κρεμαλή στην "Ασφαλιστική Αγορά" | Εκτύπωση |

O ομ. Καθηγητής Δρ. Κωνσταντίνος Δ. Κρεμαλής είναι Δικηγόρος παρ' Aρείω Πάγω ειδικευμένος σε θέματα Εργατικού Δικαίου, Κοινωνικού Δικαίου, Ασφαλιστικού Δικαίου και Δικαίου της Υγείας. Είναι Διαχειριστής Εταίρος στην ΚΡΕΜΑΛΗΣ-Δικηγορική Εταιρεία, αποκλειστικό για την Ελλάδα μέλος της Ένωσης Δικηγορικών Γραφείων Ius Laboris Global Human Resources Lawyers.Διατελεί Πρόεδρος της Insurance, Social Security & Labor Affairs Committee του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου και Διαιτητής στο Σώμα Μεσολαβητών-Διαιτητών του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας. 

Αναλυτκότερα συζητήθηκαν τα παρακάτω:

Περισσότερα...
 
Οι επενδύσεις αντίδοτο στις παθογένειες του εργασιακού και ασφαλιστικού συστήματος | Εκτύπωση |

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε τo Εργαστήριο/Discussion Workshop που διοργάνωσε η Επιτροπή Ασφαλιστικών και Εργασιακών Θεμάτων του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου με θέμα «Κοινωνική Ασφάλιση, Επιχειρηματικό Περιβάλλον, Εργασιακές Σχέσεις», την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Η εκδήλωση αυτή είχε ως σκοπό να συμβάλει στη ρεαλιστική αποτύπωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και των τάσεων που επικρατούν στον ασφαλιστικό και εργασιακό κλάδο, αλλά και στην κατάθεση πρακτικών προτάσεων για  την εξυγίανση των ασφαλιστικών και εργασιακών σχέσεων, προκειμένου να υποστηριχθεί η επιστροφή της χώρας σε τροχιά ανάπτυξης.

Όλοι οι συμμετέχοντες, εκπρόσωποι επιχειρήσεων και φορέων, χωρισμένοι σε εννέα ομάδες, συζήτησαν παράλληλα και κατέληξαν σε πρακτικές προτάσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν άμεσα και θα σταλούν στους αρμόδιους φορείς.

Περισσότερα...
 
More Articles...