Εκδηλώσεις
Οι εταίροι μας Dr. Jur. Δ. Κρεμαλής και Dr. Jur. Ιωάννης Κοϊμτζόγλου συμμετείχαν ως εκπρόσωποι της εταιρείας μας στο 29ο Ετήσιο Συνέδριο του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου | Εκτύπωση |

Οι εταίροι μας  Dr. Jur.  Δημήτρης Κρεμαλής και  Dr. Jur. Ιωάννης Κοϊμτζόγλου  συμμετείχαν ως εκπρόσωποι της εταιρείας μας στο 29ο Ετήσιο Συνέδριο του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου που έλαβε χώρα στην Αθήνα στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2018.

Περισσότερα...
 
Συμμετοχή του Δ.Ν. κ. Ιωάννη Κοϊμτζόγλου, Δικηγόρου-Εταίρου της ΚΡΕΜΑΛΗΣ-Δικηγορική Εταιρεία στη 2η Συνάντηση του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας–Ρωσίας | Εκτύπωση |

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η συνάντηση του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας–Ρωσίας, που διοργάνωσε ο ΣΕΒ-Σύνδεσμος Ελληνικής Βιομηχανίας (www.sev.gr) την 01 Νοεμβρίου, στην Αθήνα και στην οποία συμμετείχε ενεργά ο Εταίρος και επικεφαλής του τμήματος Δημοσίου Δικαίου της ΚΡΕΜΑΛΗΣ -Δικηγορική Εταιρεία Δικηγόρος Δ.Ν. κ. Ιωάννης Κοϊμτζόγλου. 

Εκπρόσωποι των επιχειρηματικών κοινοτήτων των δύο χωρών, πραγματοποίησαν επιχειρηματικές (b2b) συναντήσεις  στους τομείς της ενέργειας, της μεταλλουργίας, του χρηματοπιστωτικού, όπως και άλλων εξαγωγικών κλάδων  και καλλιεργήθηκαν με επιτυχία οι διμερείς εμπορικές σχέσεις.

Περισσότερα...
 
Συμμετοχή της Κρεμαλής-Δικηγορική Εταιρεία στο 16ο ετήσιο συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ελληνο-Αμερικανικoύ Εμπορικού Επιμελητηρίου | Εκτύπωση |

Ο Δικηγόρος, Δ.Ν.  κ. Ιωάννης Κοϊμτζόγλου, Εταίρος στη ΚΡΕΜΑΛΗΣ-Δικηγορική Εταιρεία, συμμετείχε στο 16ο ετήσιο συνέδριο   για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη που πραγματοποιήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2018 στο Μουσείο Μπενάκη, με τίτλο «Ένα Καλύτερο Αύριο», στη βιωσιμότητα με την έννοια της ισορροπίας ανάμεσα στις καταιγιστικές, τεχνολογικές εξελίξεις και  στα κοινωνικά και ηθικά ζητήματα που ανακύπτουν. Διαβάστε περισσότερα:

Περισσότερα...
 
1ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Τομέα Διοικητικής Επιστήμης Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης Παντείου Πανεπιστημίου | Εκτύπωση |

Στις 31 Οκτωβρίου και την 1η Νοεμβρίου 2018 θα λάβει χώρα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Τομέα Διοικητικής Επιστήμης, Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης Παντείου Πανεπιστημίου με θέμα «Δημόσια Διακυβέρνηση».

Στο συνέδριο συμμετέχει με εισήγηση ο Δικηγόρος, Δ.Ν.  κ. Ιωάννης Κοϊμτζόγλου, Εταίρος στη ΚΡΕΜΑΛΗΣ-Δικηγορική Εταιρεία. Θέμα της εισήγησης του θα είναι η σχέση της κακής νομοθέτησης με την ποιότητα της δημόσιας διοίκησης. 

Διαβάστε περισσότερα