Εκδηλώσεις
Εξειδικευμένο σεμινάριο νομικής ενημέρωσης σε ασφαλιστικά και εργασιακά για τον Πολιτισμό | Εκτύπωση |

Ο ομ. καθηγητή Δρ. Κωνσταντίνου Δ. Κρεμαλής, Διαχειριστής Εταίρος της Κρεμαλής-Δικηγορική Εταιρεία και Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικών και Εργασιακών Θεμάτων του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου σε συνεργασία με την κ. Ζωζώ Λιδωρίκη Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτισμού του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, έχουν προγραμματίσει τη διεξαγωγή Νομικής Ενημέρωσης σε Ασφαλιστικά και Εργασιακά Θέματα, αποκλειστικά για φορείς Πολιτισμού.

Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου (Λεωφόρος Μεσογείων 109-111 – Πολιτεία Business Center, δίπλα στο «Ερρίκος Ντυνάν») την Τρίτη 20 Ιουνίου από τις 15:00 έως τις 18:00. Η είσοδος στο σεμινάριο-συζήτηση είναι ελεύθερη, με απαραίτητη προηγούμενη εγγραφή των ενδιαφερομένων. Σημειώνεται δε, ότι λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες 

 
Labor & Insurance Workshop 2017 | Κοινωνική Ασφάλιση-Επιχειρηματικό Περιβάλλον-Εργασιακές Σχέσεις | Πορίσματα | Εκτύπωση |

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή εκπροσώπων της πολιτικής της ακαδημαϊκής και της επιχειρηματικής κοινότητας, ολοκληρώθηκε τo Εργαστήριο/Discussion Workshop που διοργάνωσε η Επιτροπή Ασφαλιστικών και Εργασιακών Θεμάτων του Ελο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου με θέμα «Κοινωνική Ασφάλιση, Επιχειρηματικό Περιβάλλον, Εργασιακές Σχέσεις» την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Περισσότερα...