13ο Διεθνές Συνέδριο της IPEBLA

Το Συνέδριο θα έχει το χαρακτήρα συνδιάσκεψης εργασίας, η οποία θα δώσει την ευκαιρία σε δικηγόρους του κοινού δικαίου και ιδίως του αστικού να ανταλλάξουν απόψεις πάνω σε εθνικά και διεθνή ζητήματα που αφορούν τη συνταξιοδοτική πρακτική και πεδία που σχετίζονται με εργατικές παροχές.

 

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι δικηγόροι. Είναι δεδομένο ότι αυτή η συνδιάσκεψη θα παράσχει μοναδικές ευκαιρίες δικτύωσης για τους δικηγόρους που ήδη ασκούνται ή που ενδιαφέρονται για αυτό τον κλάδο δικαίου.
Κατά τη διάρκεια των τριών ημερών της Διεθνούς Συνεδρίου IPEBLA θα συγκροτηθούν ολομέλειες και σχετικές ημερίδες, οι οποίες θα εστιάσουν σε θέματα τοπικού και παγκοσμίου ενδιαφέροντος και θα έχουν σχεδιαστεί έτσι, ώστε να προωθήσουν τη συμμετοχή εκπροσώπων.

 

Συντονιστής της ομάδας εργασίας «Role of Employee (Pensioner) Representatives (Unions/Collective Bargaining) in Pension Schemes», ορίστηκε ο Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Κρεμαλής, ο οποίος με μεγάλη χαρά θα σας υποδεχθεί ανάμεσα στους συμμετέχοντες.
Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για δήλωση συμμετοχής, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.ipebla.org/2011ConferenceHome.

 
Γεώργιος Ι.Κουτσούκος
Δικηγόρος - LL.M
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.