Συμμετοχή της Κρεμαλής-Δικηγορική Εταιρεία στο 16ο ετήσιο συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ελληνο-Αμερικανικoύ Εμπορικού Επιμελητηρίου

Η Κρεμαλής-Δικηγορική Εταιρεία ως σύγχρονη και εξειδικευμένη δικηγορική εταιρεία με όραμα και ενδιαφέρον σε ζητήματα συλλογικής συνείδησης και κοινής ευθύνης απέναντι στο μέλλον των μεγάλων αλλαγών, επιδιώκει να ενημερώνεται  για τη νέα τεχνολογική εποχή και τη σύγχρονη επιχειρηματικότητα. Οι ταχύτατες μεταβολές στην τεχνολογία έχουν αλλάξει το επιχειρηματικό περιβάλλον και παράλληλα επιφέρουν νέες κανονιστικές απαιτήσεις και την ανάγκη να πληρούν οι Εταιρείες όλες τις υποχρεώσεις συμμόρφωσης.  Η ανάγκη προσαρμογής των Εταιρειών στις τεχνολογικές εξελίξεις, επιτάσσει συνεχή εκπαίδευση, ανάγκη πρόβλεψης και όχι απλής αντίδρασης στα νέα δεδομένα που φέρνει η 4η Βιομηχανική Επανάσταση.

Η νομική μας ομάδα, όπως πάντα πρωτοπόρα, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις επιδιώκει συνεχώς διεθνή ενημέρωση σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ώστε κατάλληλα να ενημερώνει τους πελάτες της.

Για περισσότερες πληροφορίες επί ζητημάτων σχετικών με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη επικοινωνήστε:

E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
T: 210-6431387
F: 210-6460313