17ο Ετήσιο Συνέδριο HEALTHWORLD με θέμα: Η Υγεία στη Μετά-Μνημόνιο Εποχή

HEALTH 18 WEB BANNERS 1220X300  AU2

Με σημαντική επιτυχία ολοκληρώθηκε από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο το 17ο Ετήσιο Συνέδριο HEALTHWORLD με θέμα: Η Υγεία στη Μετά-Μνημόνιο Εποχή, στις 11 & 12 Ιουνίου 2018 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ), της European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations (EFPIA) και της MEDTECH Europe. 

 

Το θέμα του φετινού συνεδρίου: «H Yγεία στη μετά-Μνημόνιο Εποχή», καθόρισε το περιεχόμενό του, το οποίο επικεντρώθηκε ακριβώς στο γεγονός της εξόδου της χώρας μας από τα μνημόνια και έθεσε τη βάση για εξαιρετικά ενδιαφέρουσες συζητήσεις πάνω σε καίρια και χρόνια ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο υγείας. Η ανάγκη καθορισμού ενός πλαισίου πολιτικής υγείας με επίκεντρο τον ασθενή που να διασφαλίζει την απρόσκοπτη πρόσβασή του σε υπηρεσίες υγείας, καθώς ενός σταθερού περιβάλλοντος που θα επιτρέπει την εισαγωγή καινοτόμων θεραπειών και φαρμάκων στη χώρα αποτέλεσαν τον κορμό για τις συζητήσεις και παρουσιάσεις του συνεδρίου. Το συνέδριο HEALTHWORLD απέδειξε για άλλη μια φορά τη θέση του ως κορυφαίο φόρουμ πολιτικής υγείας και χώρος συνάντησης και εποικοδομητικού διαλόγου μεταξύ όλων των stakeholders.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικών και Εργασιακών Θεµάτων του Ελληνο-Aµερικανικού Εµπορικού Επιµελητηρίου, ομότιμος καθηγητής & ∆ιεθνής ∆ιαιτητής, κ. Κωνσταντίνος Κρεμαλής συμμετείχε στην ενότητα "Οι Ιατροασφαλιστικές Συµβάσεις ως Μέσο Ελέγχου του Κόστους των Υπηρεσιών Υγείας". 

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι φορέων υγείας, της ακαδημαϊκής, της πολιτικής και της επιχειρηματικής κοινότητας, παρακολούθησαν τις υψηλού επιπέδου ομιλίες και τις εμπεριστατωμένες παρουσιάσεις όλων των διακεκριμένων ομιλητών οι οποίοι πέρασαν από το βήμα του συνεδρίου κατά την διάρκεια του διημέρου.

Διαβάστε περισσότερα:17th HEALTHWORLD CONFERENCE

Παρακολουθείστε την ομιλία του Προέδρου της Επιτροπής Ασφαλιστικών και Εργασιακών Θεµάτων του Ελληνο-Aµερικανικού Εµπορικού Επιµελητηρίου, ομότιμου Καθηγητή & Διαχειριστή Εταίρου της ΚΡΕΜΑΛΗΣ Δικηγορική Εταιρεία, κ. Κωνσταντίνος Κρεμαλής